OVER ONS

Over ons oprichters
Ondernemersacademie Het Groene Hart

OPRICHTERS

Edward Tuheteru en Rina Mulder zijn allebei al vele jaren werkzaam als business coach onder andere voor de gemeente Woerden; zij begeleiden startende ondernemers bij de opzet van hun bedrijf. Tijdens hun werk ontdekten zij de behoefte onder (startende) ondernemers (0-5 jaar) om meer training en advies te krijgen in specifieke ondernemersvaardigheden. Want vaak ben je goed in je vak, maar bij een eigen bedrijf komt meer kijken.

In 2016 zijn Edward en Rina gestart met Ondernemersacademie Het Groene Hart om te voorzien in de vraag van ondernemers, want: Ondernemen is ‘a way of living’.

Edward Tuheteru - over ons

EDWARD TUHETERU

Let's Work Together

Edward is sinds 2008 actief als zelfstandig ondernemer. Daarvoor was hij werkzaam als leidinggevende in de telecom-en energiesector. Hij schreef twee boeken over persoonlijke ontwikkeling en leiderschap. In 2015 speelde hij zijn eerste solo theatervoorstelling ‘Ik ook van mij’ en speelt dezelfde voorstelling nu vooral in het kader van teamontwikkeling in kleinere theaters. Sinds 2014 is hij betrokken bij de opzet van het initiatief Business Coach gemeente Woerden.

_H4A6880 Rina Mulder 2

RINA MULDER

Secrans Advies & Coaching

Rina is is vanaf 1992 actief als zelfstandig ondernemer. Vanaf 1998 heeft zij een werving&selectiebureau geleid en is zich daarna gaan specialiseren als arbeidspsycholoog. Ze richt zich op haar passie: iedereen moet kunnen deelnemen aan de maatschappij, hetzij in betaald dan wel in onbetaald werk. Over 2016 heeft zij (wederom) het keurmerk Blik op Werk binnengehaald met de hoogste graad voor ZZP-ers. Ook Rina is vanaf het begin betrokken bij het initiatief Business Coach gemeente Woerden.

OVERIGE TRAINERS

Harold van Aart-over ons

HAROLD VAN AART

The AdminPeople

Harold van Aart is directeur van The AdminPeople uit Woerden, een bedrijf gespecialiseerd in arbeidsmarkt vraagstukken. Met het bedrijf heeft hij een nieuwe benadering gekozen van het traditionele uitzenden, detacheren, werving en selectie. Die nieuwe benadering haakt in op de deeleconomie. Zijn bedrijf kiest er bewust voor om zoveel mogelijk medewerkers zelf in dienst te hebben en vanuit die “arbeidspool” de vraag op de arbeidsmarkt in te vullen. Klanten kunnen kiezen voor tijdelijke oplossingen, maar kunnen ook de bezetting binnen hun bedrijf voor een deel volledig uitbesteden.

Harold heeft in zijn werkzame verleden vele initiatieven ontwikkeld en geïmplementeerd en heeft ruime ervaring met het vercommercialiseren ervan. Tijdens de module Klant-en omzetgroei? zal hij de basis van de sales en marketing aanpak doornemen. Na deze module weet je wat er op dit gebied allemaal te organiseren valt. De vervolg modules zorgen ervoor dat je op verkoop En marketing verder de diepte in gaat.

DaniellePels - over ons

DANIELLE PELS-BUTER

InterDaan

Danielle Pels-Buter is marketeer en communicatiedeskundige. Met haar bedrijf InterDaan heeft zij een effectieve en snelle methode ontwikkeld om de online (content)marketingstrategie voor een bedrijf te ontwikkelen en daarmee een actieplan in handen te hebben. Heel pragmatisch én met onmiddellijk resultaat. Het gaat erom dat met behulp van een effectieve marketing aanpak, de omzet van een bedrijf groeit.

Danielle coacht veel bedrijven op dit vlak en is in te huren als interim-marketeer. Zij heeft daardoor ruime en actuele ervaring en kennis om over te dragen. Tijdens de module Marketing zal zij haar methode met de deelnemers doornemen en middels praktische oefeningen meteen toepassen op de bedrijven van de deelnemers. Na afloop is jouw marketingplan klaar!

Marco Hollemans

MARCO HOLLEMANS

Sales Doctors
Marco Hollemans verzorgt in het programma de module Sales. Marco is recht voor zijn raap. Ziet mogelijkheden en benoemt knelpunten. Kijkt kritisch naar propositie, doelgroep en organisatie. Gaat graag aan de slag met ‚anders verkopen’, laat de organisatie de klant centraal stellen. Met zijn bedrijf Sales Doctors zijn ze de specialisten op het gebied van Sales en Sales management
Jochem Gottmers - over ons

JOCHEM GOTTMERS

Grant Thornton Accountants en Adviseurs B.V.

Jochem Gottmers is afgestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam in het Ondernemingsrecht en Fiscaalrecht. Jochem is werkzaam als senior adviseur op de ondernemingsrechtpraktijk van Grant Thornton Accountants en Adviseurs B.V. Tot zijn dagelijkse werkzaamheden behoort het adviseren van ondernemers in fusie en overname trajecten en herstructureringen.

Zijn bijzondere interesse ligt in het begeleiden van startende ondernemers. Tijdens deze start-up fase adviseert hij ondernemers bij allerlei voorkomende problemen, zoals de keuze van een rechtsvorm en de fiscale gevolgen daarvan, betalingsvoorwaarden en financieringsmogelijkheden.

Als docent van de Ondernemersacademie Het Groene Hart zal hij op heldere en eenvoudige wijze uiteenzetten waar jullie als startende ondernemers op juridisch en fiscaal vlak mee geconfronteerd zullen worden en belangrijker, hoe jullie ervoor kunnen zorgen om in deze start-up fase niet verrast worden met onverwachte belastingaanslagen en juridische procedures.

Wil je meer informatie? Of meteen starten?

Aarzel niet en neem contact met ons op.