ONDERNEMEN IS 'A WAY OF LIVING'

LEREN MET EN VAN COLLEGA-ONDERNEMERS

ONDERNEMERSACADEMIE HET GROENE HART

Ondernemersacademie Het Groene Hart staat voor het opleiden en begeleiden naar volwaardige zelfstandigen die hun passie kunnen waarmaken. Ons aanbod staat voor inspiratie, motivatie en ontwikkeling van het ondernemerschap. Dat doen we door:

  • Delen

    Het delen van ervaringen, kennis en kunde; de  kwaliteit staat centraal.

  • Ontmoeten

    Het leren (her) kennen van verschillende aspecten van het ondernemerschap. De onderlinge uitwisseling, sparren en leren van en met elkaar.

  • Inclusief

    De zzp-ers (her) vinden de energie en focus en sluiten aan.

Elk onderdeel voegt inspiratie toe.

Elke ontmoeting biedt herkenning.

Elke bijeenkomst draagt bij tot positivisme en betekenis en zet aan tot actie.

 

HET LAATSTE NIEUWS

13 juni: Workshop Elevator Pitch en Presentatie

Door Ondernemersacademie | 30 mei 2018

Kom ook naar deze workshop: hoe presenteer ik mezelf, in gedrag en houding maar ook in uiterlijk. Wat hoort en wat kan juist niet? Hoe pak ik dat aan, een goede pitch? Wat wil ik uitstralen? Aanmelden kan via info@ondernemersacademie-gh.nl of het contactformulier!

Lees verder

COMBI-ZZP-er

Door Ondernemersacademie | 28 februari 2018

Een heel nieuw woord zag ik voorbij komen: combi-zzp-er. Wat is dat nou weer? Het is een ZZP-er die naast zijn of haar bedrijf ook nog enkele dagen in loondienst werkt. Ook wel een hybride-ondernemer genoemd. Volgens een artikel van het AD van december jl. is dat omdat veel eenpitters niet rond kunnen komen. Verderop…

Lees verder

TRAINING

Het resultaat na deelname aan het programma van de Ondernemersacademie Het Groene Hart is een ondernemingsplan, getoetst door verschillende experts op haalbaarheid en realisatie.

Lees meer

WORKSHOPS

De Ondernemersacademie geeft losse workshops, waarmee je in korte tijd kennis en inspiratie kunt opdoen. Je kunt er meteen mee aan de slag in je dagelijkse bezigheden.

Lees meer

BUSINESS COACH

Als ondernemer heb je soms behoefte aan een sparringpartner, waarmee je in vertrouwen kunt overleggen over die dingen in jouw bedrijf waar je over nadenkt.

Lees meer

Wil je meer informatie? Of meteen starten?

Aarzel niet en neem contact met ons op.